23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer .

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Ook dit jaar staat DVDU volledig in het teken van leren, inspireren en verbinden. Kennisoverdracht van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en netwerken op informeel niveau staan hierbij centraal. Initiatiefnemer Pay for People organiseert het evenement samen met onder meer hoofdsponsor Safex Inspectie Instelling.

Ellen van Hierden

ARTRA

Hendarin Mouselli

VRF Advocaten

Jan-Henk Bouman

Fountainheads

Marieke de Wildt

ARTRA

Wim van Rooijen

Fountainheads

De sprekers

Leren, inspireren en verbinden .

DVDU is een terugkerend evenement voor ondernemers uit de uitzendbranche. Het thema is dit jaar ‘De arbeidsmarkt ontwikkelt’. Natuurlijk is het programma weer even inspirerend als voorgaande jaren, dus zorg dat je deze niet mist. Volg inspirerende sessies van kennis-en inspiratiesprekers, stel je vragen aan onze partners op de informatiemarkt en praat na tijdens de netwerkborrel.

De Dag van de Uitzendondernemer 2022 kan niet plaatsvinden zonder onze partners.

Partners & sponsors.

Weet wat er speelt

Het programma.

Tijdens de 9e editie van deze Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

11.30

Registratie, koffie/thee en bezoek informatiemarkt

12.00

(N)OOIT! NORMAAL?

Fountainheads

12.45

Lunch

13.30

Work Smart Play Smart

Hidde de Vries

14.20

Korte pauze

14.45

Kennis- en inspiratiesessies

'Werken met millennials' – Thijs Launspach
Onderscheidend verleiden: recruiten in een krappe arbeidsmarkt - (ARTRA)
Update wet- en regelgeving - Hendarin Mouselli (VRF Advocaten)

15.30

Korte pauze

15.45

Plenaire afsluiting

16.30

Netwerkborrel met entertainment

Neem contact op met de organisatie

Vraag het Tim.

Tim

Pay for People

Heb je vragen over de Dag van de Uitzendondernemer 2022? Of wil je meer weten over de sprekers, het programma of andere zaken? Neem contact op met Tim.