De Dag van de Uitzendondernemer 2021 kan niet plaatsvinden zonder onze partners Safex InspectieHollandZorgArtra, Getnoticed, en Academy for Flex. Ontmoet ze op de informatiemarkt en/of tijdens de netwerkborrel.

Safex Inspectie

Safex inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden. Safex is gespecialiseerd in het toetsen van NEN 4400-1, NEN 4400-2 en VCA & VCU door middel van inspectie en certificatie. De inspectie-instelling voert de inspectie uit onder accreditatie van bijvoorbeeld de Raad voor Accreditatie (RvA).

Safex Certificatie
Een certificatie-instelling bepaalt of iets aan de eisen voldoet. Dat kunnen producten, diensten of processen zijn. Een belangrijk verschil ten opzichte van inspectie instellingen is dat ze niet alleen een enkel product of een enkele dienst inspecteren, maar dat ook het bedrijfsmanagement systeem beoordeelt wordt. Een onderdeel daarvan is bezoeken op locatie (projecten). Ze gaan daarmee dus een stap verder. Hun oordeel geldt voor diensten processen en de implementatie daarvan.

Artra

Artra is sinds jaar en dag hét opleidingsinstituut voor de flexbranche. Wij faciliteren de ontwikkeling van goed opgeleide arbeidsmarktprofessionals. Zo dragen we bij aan het werkgeluk, de talentontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van deze professionals, waardoor ze een positieve impact hebben op hun omgeving. Ons talent is om moeilijke dingen makkelijk te maken. Dat doen wij inmiddels al meer dan 40 jaar. Naast trainingen bieden wij assessments, opleidingen, masterclasses, leerlijnen en speciale bijeenkomsten geschikt voor elk punt in je carrière.

Hollandzorg

Sinds 2009 zijn wij ons als enige zelfstandige zorgverzekeraar gaan specialiseren in het bieden van een zorgverzekering voor buitenlandse arbeidsmigranten (flexmigranten). Wij weten als geen ander dat het aan- en afmelden van tijdelijke werknemers eenvoudig moet verlopen. Daarvoor hebben wij een Zakelijk Portaal ontwikkeld dat u inzicht geeft in de polisadministratie van uw werknemers. Maar belangrijker nog, we hebben speciaal voor jouw werknemers een verzekering ontwikkeld die precies past bij hun behoeften. Lees er alles over op de pagina over de voordelen die HollandZorg biedt.

Getnoticed

Academy for Flex is het online opleidingsplatform voor alle flexkrachten en werknemers van Pay for People. Voor Pay for People is het heel belangrijk om er samen met jou als intermediair voor te zorgen dat onze werknemers duurzaam inzetbaar zijn en blijven en dat er aandacht is voor hun persoonlijke ontwikkeling. Academy for Flex helpt ons hierbij.

Academy for Flex

Getnoticed is al meer dan 10 jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise.