Er is sinds het begin van de coronacrisis ontzettend veel gebeurd en met de 8e editie van de Dag van de Uitzendondernemer helpen wij uitzendondernemers om weer grip te krijgen op de huidige ontwikkelingen. Het thema van DVDU 2021 is daarom ‘Grip op ontwikkeling’. Niet alleen grip op ontwikkelingen in de markt van flexibele arbeid, maar ook grip op de ontwikkeling van de organisatie en grip op jezelf als persoon en ondernemer.

Samenvatting van het programma

11.30 – 12.30Registratie
Lunch
Bezoek informatiemarkt
12.30 – 14.00Opening
Presentatie trendwatcher arbeidsmarkt
Paneldiscussie over recente ontwikkelingen
14.00 – 14.25Pauze
Bezoek informatiemarkt
14.30 – 15.10Eerste ronde kennissessies
15.20 – 16.00Tweede ronde kennissessies
16.15 – 17.00Expertsessie
17.00Netwerkborrel
Bezoek informatiemarkt

Plenaire sessie (12.30 – 14.00)

PresentatorBio
Farid Tabarki
Oprichter Studio Zeitgeist & Trendwatcher
Onze samenleving transformeert snel en radicaal van vast naar vloeibaar. Hoe organiseer je jezelf in een tijd waarin verandering continu is en geen zekerheid overeind blijft?

Farid Tabarki, oprichter van Studio Zeitgeist, gaat op zoek naar de betekenis voor professionals en organisaties. Met aansprekende voorbeelden uit binnen- en buitenland maakt hij de veranderingen tastbaar en inzichtelijk. Als trendwatcher vertelt Farid tijdens de plenaire sessie meer over de huidige trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Het plenaire deel is voor alle bezoekers van de Dag van de Uitzendondernemer. Dennis Luyten (Pay for People) heet iedereen van harte welkom, waarna Farid Tabarki – zie bovenstaand – het publiek toespreekt. Daarna gaan de volgende deskundigen met elkaar in gesprek over boeiende onderwerpen zoals nieuwe CAO, het SER-akkoord:

  • Brigitte van der Burg, voorzitter NBBU
  • Ger IJzermans, voorzitter LBV
  • Patrick Bakker, CEO Brisker Group
  • Farid Tabarki, oprichter Studio Zeitgeist

Kenissessies (14.30 – 16.00)

Ronde 1Ronde 2
Flexwerk Benchmarkonderzoek
Sander Roekx
SER-akkoord en CAO-update
Elcke Jansen en Lucy Guardiola (NBBU)
Social Selling
Carola Rodrigues
Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment
Ellen van Dieren
De Keten van Succes
Annita Euwijk
Leiding in verandering
Joyce de Ruiter

Expertsessie (16.15 – 17.00)

De expertsessie is voor alle bezoekers van de Dag van de Uitzendondernemer. Tijdens de Expertsessie in de plenaire zaal neemt Arno Folkerts als spreker bezoekers met zijn humorvolle, karakteristiek inspirerende energieke manier mee in thema’s zoals verandering, anders kijken bij het selecteren van personeel en kansen van het menselijk brein. Hiermee opent hij de ogen van het publiek voor een betere samenwerking, cultuurverbetering en innovatie.

Informatiemarkt & netwerkborrel

Gedurende de Dag van de Uitzendondernemer kun je in de ontvangstruimte de informatiemarkt bezoeken. Dit is dé plek om te netwerken en in contact te komen met onze partners.